Begyndelsen

Dato

Velkommen til min nye slow living blog. Man siger, at al begyndelse er svær. Det er det på sin vis også at starte et ny blog. Men samtidig er jeg optimistisk og fuld af forventning og glæde over, at være kommet i gang med at blogge om netop det emne som optager mig mere og mere; slow living.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Få besked når der er nyt indhold 📩

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Man siger, at al begyndelse er svær. Det er det på sin vis også at starte et ny blog. Men samtidig er jeg optimistisk og fuld af forventning og glæde over, at være kommet i gang med at blogge om netop det emne som optager mig mere og mere; slow living.

Så jeg ser måske bloggen mere som en naturlig forlængelse af min hverdag, min aktivitet i min facebook gruppe og på instagram, end noget nyt. En blog hvor jeg i højere grad kan fortælle om min personlige slow living rejse, hvad den har betydet for mig, hvorfor du bør tage slow living til dig og hvordan.

I et samfund hvor 10-12% af befolkningen (i 2006!) havde symptomer på alvorlig stress og hvor vi topper europa-listen over børnefamilier der arbejder mest, håber jeg at give et nyt perspektiv på, hvordan man også kan indrette sit liv i det moderne Danmark – uden nødvendigvis at flytte til en svensk ødegård og leve off-grid.

Det er mit klare indtryk, at vi mødre (og måske fædre) er enormt pressede i hverdagen og at mange går med et ønske om at sætte farten ned, men ikke ved hvordan. Der kan være mange årsager som økonomiske overvejelser, bekymringer om karrieren, pres fra samfundsmæssige normer, ubalance i ens værdier eller decideret frygt for at skille sig ud, der gør, at vi fortsætter på autopilot. Det er min ambition at behandle disse emner én efter én, så slow living ikke længere føles som et spring, men en langsom proces til et langsommere og mere balanceret liv.

Velkommen og tak fordi du læser med!

close

ØNSKER DU MERE?

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE INDLÆG, TIPS OG EKSKLUSIVT INDHOLD!

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Var denne artikel brugbar?

Flere
artikler

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen