Skikylling – en slow living ret

Dato

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Få besked når der er nyt indhold 📩

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Denne ret er fantastisk til weekender, hvor maden bare gerne må passe sig selv. I min familie blev den døbt til skikylling, fordi vi fik den første gang på skiferie. Det blev hurtig en favorit og vi unger bad derfor ofte om ‘skikylling’. Det hænger stadig fast, og nu siger mine unger det samme, det er pænt sjovt.

Det gode ved denne ret er også, at det er en simpel ret, altså en ret der ikke kræver særlig mange ingredienser. Derfor er den nu døbt en slow living ret.

Skikylling til 4 personer

Ingredienser

  • 1 hel kylling

  • 1 pakke bacon i tern

  • 1 pose små kartofler (min. 700 g)

  • 1 pose grønne bønner

  • 1 bundt frisk rosmarin

  • 2-3 fed hvidløg

  • Baguette eller flutes til alle

  • Bouillon, olivenolie, salt og peber

Hent indkøbslisten til Evernote

 

Fremgangsmåde

Skyl og tør den hele kylling. Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber. Kom kyllingen i et ovnfast fad med hvidløg, rosmarin, bacon i tern og små kartofler. Tilføj en halv liter bouillon til fadet. Giv det 1,5 time ved 200 grader°.

Ca. 15 minutter før servering, koger du vand op i en gryde. Blancher bønnerne i det kogende vand i ca. 3-5 minutter.

Servér kylling, bønner og flute.

Velbekomme.

close

ØNSKER DU MERE?

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE INDLÆG, TIPS OG EKSKLUSIVT INDHOLD!

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Var denne artikel brugbar?

Flere
artikler

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen