The Circle of Love – Værktøjet til et liv du vil elske

Dato

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Få besked når der er nyt indhold 📩

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Hvis du kigger tilbage på den sidste måneds tid, hvor meget har du så lavet af det som virkelig betyder noget for dig? Og hvad betyder egentlig mest for dig, hvis du skulle prioritere din tid? 

Det er nemt at lade sig rive med af overfloden af moderne tilbuds’ centrifugale kræfter og forpligtelser, for at stå tilbage og føle, at det levede liv ikke er dit. 

I denne artikel vil jeg præsentere dig for én af mine bedste værktøjer i min bullet journal; My Circle of Love. Den hjælper mig med at sætte ord på, hvad som er vigtigt for mig, som gør, at jeg synes, jeg lever et godt liv og føler mig glad. Det er et værktøj jeg vender tilbage til, både når livet føles hårdt og uoverskueligt eller når jeg drifter ud af kurs i forhold til mine indre værdier. 

Det er en simpel øvelse med solide, mærkbare resultater. 

Er du herre over dit eget liv?

Følelsen af at stå i rabatten ved livets motorvej, eller som en robot i hverdagens hamsterhjul, er noget, jeg har skrevet om før, og som mange stressramte kan nikke genkendende til. 

Måske tager du sig selv i at tænke Hvor blev i dag af? når du gør dig klar til at gå i seng. Det kan bringe den paniske følelse af “ikke nok tid”, af tid, der på en eller anden måde fordamper, for aldrig at blive genvundet.

Går du rundt med denne følelse, har du nok -uden at være klar over det, ladet andres ønsker og behov gå forud for dine egne. Og du kan ubevidst have valgt at gøre dette, fordi du overbeviste dig selv om, at det var sådan du kunne komme bedst ud af det med dem omkring dig, eller fordi det kun er sådan familielivet kan hænge sammen. 

Din umættelige indre kritiker har nok også drevet dig til at prøve hårdere og måske endda stræbe efter perfektion; du vil gerne være der for alt og alle. Men på trods af de urealistiske og uopnåelige standarder, som du godt er klar over de er, føler du dig stadig utilstrækkelig – også selvom du tonsser rundt og prøver at få enderne til at mødes. 

Tag kontrol og bliv gladere

Well, nu er det tid til at bryde med de negative følelser og den uhensigtsmæssige måde du lever dit liv på, for at skabe et liv som du føler du lever. Et liv fyldt med de ting som gør dit liv godt, lykkeligt og meningsfyldt. 

Tid til at tage kontrollen tilbage og leve et bevidst og lykkeligt liv. 

Sådan en process kan være lang og kompliceret, og jeg erkender, at det ikke er løst ved at skrive de ting man elsker i en cirkel. Men det kan være starten på den ændring, du så hårdt har brug for. 

At være bevidst om, hvad der fylder dit lykkebarometer og energidepot op gør, at du naturligt vil stræbe efter at gøre flere af disse ting. Derfor, kig på din circle of love så ofte som du har brug for det, og gør det til en vane at trække den frem når der opstår lommer, hvor du har tid til at gøre nogle af disse ting. 

Føler du ikke, at du har tid til noget, vil jeg anbefale dig at svinge forbi min guide til, hvordan man mestrer fravalg. Så kommer du godt i gang. 

 

The Circle of Love - et værktøj

Det er super simpelt. Du tegner en cirkel og skriver alle de ting ned, som du simpelthen elsker og ønsker mere af i dit liv. De ting som du allerhelst ville bruge din tid på.  

Du kan downloade en print-venlig version her

 

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive i cirklen, så fortvivl ikke! Det kan tage lidt tid at finde frem til, hvis man ikke er vandt til at mærke efter. 

Er det tilfældet hos dig, så vil et skridt fremad være, at du tænker tilbage på nogle gode oplevelser/øjeblikke i dit liv og skriver dem ned. Det kan også være, at du skal udforske lidt med nogle forskellige aktiviteter og se hvordan de føles. Måske vil du virkelig godt kunne lide at vandre? Måske føler du dig mest forbundet, når du og din partner går ud og spiser?

Husk det er DIN cirkel, og kun DU kan udfylde den for dig selv. 

close

ØNSKER DU MERE?

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE INDLÆG, TIPS OG EKSKLUSIVT INDHOLD!

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Var denne artikel brugbar?

Flere
artikler

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen