5 minutters pause – prioriter dig selv i den nye hverdag

Dato

Prioriterer du dig selv i den nye hverdag? Grib iltmasken og tag 5 minutters pause med en guidet meditation. Mærk velvære og større overskud.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Få besked når der er nyt indhold 📩

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Du har helt sikkert mange ting at se til i disse corona-tider. Fra at jonglere hjemmearbejde, børnepasning og den almindelige husholdning til konstant nye restriktioner og anbefalinger fra regeringen, er det ikke så mærkeligt hvis du føler dig en smule udmattet!

Husk at prioritere dig selv midt i alt dette kaos, hvor du uden tvivl har fået langt nye opgaver og ansvarsområder på dit bord, samtidig med, at der er usikkerheder omkring morgendagen. Husk på, at situationen er midlertidig, og at det okay ikke at være perfekt. Mærk efter hvad er vigtigst for dig.

Tillad dig selv at bruge bare fem minutter på en bevidst refleksionsøvelse, det kan virkelig gøre indvirkning på resten af din dag, styrke din mentale sundhed og fysiske velvære. Sæt dig et uforstyrret sted og lad din hjerne og krop slappe af med en meditationsøvelse som sætter kursen for resten af dagen.

Har du brug for at blive hjulpet lidt på vej? Så prøv denne guidede meditationsøvelse (dansk):

Har du brug for at blive hjulpet lidt på vej? Så prøv denne guidede meditationsøvelse (dansk):

close

ØNSKER DU MERE?

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE INDLÆG, TIPS OG EKSKLUSIVT INDHOLD!

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Var denne artikel brugbar?

Flere
artikler

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen