Artikler om slow living

Bliv inspireret til et langsommere liv med artikler om slow living, simple living, minimalisme, mindful living m.fl.

18 beroligende citater til når livet er hårdt

Livet kan være hårdt. Men måden man takler det på, er afgørende for, hvor godt man har det, både midt i stormen og bagefter. Alle vil på et tidspunkt opleve at livet er hårdt eller gør ondt, derfor har jeg samlet 18 beroligende og motiverende citater som kan hjælpe dig til at håndtere de svære perioder med ro og tålmodighed.

Er du en maximizer? Sådan undgår du beslutningslammelse

Manglen på evnen til at træffe en beslutning på grund af overvældende valgmuligheder, kan føre til angst og fortrydelse. I dette blogindlæg undersøger jeg årsagerne, påvirkningen og måder at overvinde beslutningsvanskeligheder gennem strategier og tips baseret på videnskabelig forskning.

Simple living: 10 måder du kan forenkle dit liv

Det moderne samfund er fyldt med stress og pres, og der er mange grunde til, at vi har, hvad medierne kalder, en burnout generation. Simple living principperne kan hjælpe med at forenkle tilværelsen og øge velværen og balancen i livet.

træt

Ingen takker dig nogensinde for at gå ned med stress.

Stress er en normal menneskelig reaktion, der sker for alle. Men når kroppen bliver for belastet over for lang tid kan det ende med et regulær stress kollaps. Der findes mange artikler om stress, så i denne artikel udforsker vi hvorfor vi egentlig ender der og hvordan vi selv kan forme et liv uden stress.

Sindsro

5 stoiske principper som har ændret mit liv

Stoicismen går i disse år sejrsgang over store dele af verden. Den antikke filosofiske retning er blevet synlig på bestseller-listerne, i sportsverdenen, i erhvervslivet og ikke mindst i den moderne filosofi, psykologi og psykoterapi. Men hvad går det egentlig ud på og hvordan kan en 2000 år gammel filosofi rumme dagens moderne udfordringer?

Guide til Slow Living Julegaver 2021

Jeg kunne ærlig talt ikke forestille mig en bedre gave end noget slow living relateret. Okay, jeg er måske en smule subjektiv her, men tænk

Din guide til en slow living digital detox

Vi ved det godt; skærmene stjæler vores tilstedeværelse i livet. Få konkrete tips til, hvordan du realistisk kan minimere dit og familiens skærm tid, og leve et mere simpelt og langsomt offline liv sammen.

Skab jeres drømmehverdag

Hverdagen banker på døren, om lidt er skoleferien slut. Det er nu du skal mærke efter. Hvordan du har det med at vende tilbage til

Slow Food: Verdens nemmeste kerneboller

Forestil dig en hverdagsmorgen, hvor der er ro og hygge. En morgen hvor I har tid til hinanden, til børnene, til morgenkaffen, eller til at læse avisen. En morgen hvor du nyder et godt stykke brød med din yndlingsost. En morgen hvor du ikke skovler en hurtig gang cornflakes ned med lidt for meget sukker, eller ikke får spist, simpelthen fordi der ikke er tid. 
Langsomme morgener er ikke drømmegalakser væk. Det er muligt. Og det er inden for rækkevidde. 

50 udendørs vinteraktiviteter for børn og barnlige sjæle

Jeg ELSKER sne! Og selvom det som voksen også betyder mere arbejde i form af snerydning og lidt-for-spændende køreture, så er der bare noget magisk over sådan et hvidt tæppe af blødt sne. Jeg har samlet 50 sjove og nærværende vinteraktiviteter i sneen for børn og barnlige sjæle

Slow living jul – idéer til en langsommere og mere nærværende jul

Julen er en tid på året som kan være stressende og overvældende for både store og små. Men sådan behøver det ikke være. Hvis du drømmer om en langsom, levende og nærværende jul, så læs med. Jeg deler nemlig nogle idéer til hvordan du og din familie kan nyde en julesæson i ægte slow living stil.

Hjemmelavet dåsetomater

Slow Food: Lav selv dåsetomater og nyd sommeren hele året

Der er tomater fra supermarkedet, og der tomater fra haven. Hvis du har smagt en hjemmedyrket, solmodnet tomat, ved du, at der er lige så stor forskel på dem og supermarkedstomater som der er på dansk bagerrugbrød og vakumpakket tysk pumpernickel. Det er tomatsæson, og i slow food køkkenet skal vi lave ‘dåsetomater’

Slow living betyder at prioritere sig selv

At leve efter slow living principperne handler ikke kun om at meditere, læse lange bøger og gøre ting langsomt. Slow living handler om at hoppe af turbosporet og mærke efter hvad der er det vigtige i dit liv. Ved at fravælge dele af dit liv som mest er fyld, er du i gang med at prioritere dig selv.

Hvordan slow living ændrede mit liv radikalt

Når jeg tænker tilbage på min barndom, var det, at kigge ud i luften en yndlingsbeskæftigelse, og jeg gjorde det hver dag. Jeg stoppede med det som voksen og satte mit indre kompas over styr.

[GUIDE] Nærværende vinterferieaktiviter med større børn (5-17 år)

Vinterferien er godt i gang med sine grå dage og kolde vinde. Man kan nemt forsvinde ind bag skærm 1,2 og 3 og pludselig går jeres familie glip af noget af det vigtigste ved ferier; nærvær! Få det sidste ud af ferien med denne inspirationsguide til en nærværende vinterferie med større børn.

ovnstegt kylling

Skikylling – en slow living ret

Denne ret er fantastisk til weekender, hvor maden bare gerne må passe sig selv. I min familie blev den døbt til skikylling, fordi vi fik

Begyndelse starter med kaffe på bordet

Begyndelsen

Velkommen til min nye slow living blog. Man siger, at al begyndelse er svær. Det er det på sin vis også at starte et ny blog. Men samtidig er jeg optimistisk og fuld af forventning og glæde over, at være kommet i gang med at blogge om netop det emne som optager mig mere og mere; slow living.

Kategorier

Få besked når der er nyt indhold 📩

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen